قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / سلامت

سلامت

با این نوشیدنی ترش و خوشمزه قلب‌تان را بیمه کنید

آلو به دلیل وجود ویتامین C و آهن ترکیبی مناسب و بسیار قوی برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است، این میوه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که از پوست در برابر اشعه‌های آفتاب محافظت می‌کند و همانند سپری قوی، آسیب خورشید را به حداقل می‌رساند و به رشد سلول‌های جوان …

توضیحات بیشتر »

کندر، کهربای داروهای گیاهی

کندر صمغ درخت خارداری است که برگ و تخم آن شبیه تخم مورد و مایل به تلخی است که در تیرماه صمغ آن را می‌گیرند، قوت آن تا بیست سال باقی می‌ماند، علامت صمغ خالص این است که زود آتش می‌گیرد در حالیکه بدل آن یعنی صمغ عربی آتش نمی‌گیرد، …

توضیحات بیشتر »

خوردن لیمو ترش در تابستان فراموش نشود!

لیمو بیشتر به دلیل تهیه آب لیمو و نوشیدنی های خنک به خصوص در فصل تابستان بسیار محبوب است. آب لیمو یک منبع خوب ویتامین C و کمی ویتامین B و پتاسیم می باشد. لیمو معمولا حاوی ترکیبات گیاهی مثل اسید سیتریک و فلاوونوئید ها و دیگر مزایا برای سلامتی …

توضیحات بیشتر »

این دمنوش‌های لاغری شما را شگفت‌زده می‌کنند!

امروزه به علت داشتن سبک زندگی ناسالم بسیاری از افراد دچار چاقی و اضافه وزن هستند. برای درمان این مشکل تغذیه سالم و ورزش پیشنهادمی شود . اما راهکار ساده ما مصرف گیاهان دارویی است . افزون بر این که به سلامت مان آسیب نمی زند ، به کاهش وزن …

توضیحات بیشتر »

شربت شاه‌تره و کاسنی، زرهی در مقابل گرمای تابستان

گیاه شاتره حاوی ترکیبات فراوان آنتی اکسیدانی و مواد غیرآلکالوئیدی مانند پنتاتریاکونتان، گلوکوزید، تانن، اسید فوماریک و آلکالوئید فومارین است. شاتره گیاه دارویی تلخ مزه و بسیار پرخاصیت است؛ گیاه معتدلی خشک که گرفتگی کبد و معده را باز می‌کند، همچنین افزاینده ادرار و پاک‌کننده اخلاط به‌خصوص سودا و کثیفی …

توضیحات بیشتر »

از خواص پودر سفیده تخم مرغ و نحوه مصرف آن چه می دانید؟

سفیده تخم مرغ حاوی پروتئین و آمینو اسیدها است و خواص پودر سفیده تخم مرغ نیز از همین مواد غذایی نشات می‌گیرد. از پودر سفیده تخم مرغ در بدنسازی بسیار استفاده می‌شود. پودر سفیده تخم مرغ حتی قبل از آنکه پودر پروتئین پنیر و کازئین در دهه ۹۰ میلادی رواج …

توضیحات بیشتر »

سبوس برنج چیست و چه مزایای دارد؟

ماده غذایی سبوس برنج چیست و چه مزایای دارد؟ مهم­ترین دلایل استفاده از سبوس برنج چیست؟ بنابر اعلام گیلان کشت، برنج به‌عنوان غذای اصلی بیشتر جمعیت جهان در کنار مواد غذایی دیگری مانند گندم و سیب‌زمینی شناخته می‌شود. کشورهای خاورمیانه خصوصاً ایران از کشورهایی هستند که به‌عنوان پرمصرف‌ترین مردم جهان …

توضیحات بیشتر »

طبع سکنجبین چیست و چه خاصیتی دارد؟

سکنجبین (سرکه انگبین) و شربت‌های تهیه شده از آن، از دو جزء با کیفیت‌های سرد و گرم (سرکه و عسل) تشکیل شده است. این موضوع باعث شده که با تغییر در نسبت‌های مواد تشکیل دهنده آن، بتوان طبع سکنجبین را متناسب با هر نوع طبعی تغییر داد و به این …

توضیحات بیشتر »

با شربت آلوئه‌ورا بدن خود را پاکسازی کنید

آلوئه ورا گیاه شگفت‌انگیزی است که از گذشته برای درمان یبوست، بیماری‌های پوستی، آلودگی بدن با کرم‌ها، عفونت‌ها و درمان کولیک (قولنج) و غیره استفاده می‌شد؛ امروزه هم آلوئه ورا به دلیل خواص شگفت‌انگیزی که برای سلامت پوست دارد، به‌طور گسترده‌ای در تولید لوازم آرایشی، داروها و صنایع غذایی و …

توضیحات بیشتر »

تفاوت های روغن زیتون معمولی، بکر و فوق بکر چیست

در صنعت چند نوع روغن زیتون وجود دارد: روغن زیتون تصفیه نشده: که به دو صورت الف) روغن زیتون فرابکر ب) روغن زیتون بکر وجود دارد. روغن زیتون تصفیه شده: که همان روغن زیتون خالص یا روغن زیتون معمولی است. خرید آنلاین و مطمئن روغن زیتون بکر بی بو روغن …

توضیحات بیشتر »

خواص روغن سیاه دانه برای سلامتی

این روغن ثابت کرده است که تاثیر خوبی در درمان برخی از مشکلات سلامتی از جمله فشار خون بالا و آسم دارد. این ماده همچنین تاثیر ضد قارچ و ضد باکتری قوی دارد. خواص روغن سیاه دانه را می‌توان به این شکل خلاصه کرد: کاهش فشار خون بالا: مصرف روغن …

توضیحات بیشتر »

با لیموترش در طول روز تشنه نمی‌شوید!

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت د توصیه کرد: از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری اجتناب کنید، چون چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک‌های معدنی بدن می‌شود. سپیده دولتی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در مطلبی توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه …

توضیحات بیشتر »

چگونه در ماه رمضان لاغر کنیم؟

روزه داری در طول ماه مبارک رمضان می‌تواند در برخی از افراد منجر به افزایش وزن شود. اگر شما نیز یکی از این افراد هستید، تنظیم غذای مصرفی می‌تواند به کنترل وزن کمک کند. مصرف غذای کمتر و کاهش کالری دریافتی به شما اجازه می‌دهد در طول این ماه وزن …

توضیحات بیشتر »

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش تغذیه در سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، بر هم جهت بودن فعالیت‌های پژوهشی انستیتو تغذیه و معاونت بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه تاکید کرد. دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه و دکتر حسینی …

توضیحات بیشتر »

کاری که «شکلات» با مغز شما می‌کند!

محققان ایتالیایی در جریان تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مصرف شکلات به صورت روزانه می تواند نقش یک مکمل غذایی را بازی کند که تاثیرات شناختی مثبتی بر روی مغز دارد. تاثیر شکلات بر روی مغز اخیرا توسط پژوهشگران ایتالیایی به اثبات رسیده است؛ تا جایی که آنها …

توضیحات بیشتر »