قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزی و تغذیه / تاس کباب؛ غذایی سنتی که هرگز تکراری نمی شود

تاس کباب؛ غذایی سنتی که هرگز تکراری نمی شود

http://venizan.ir/wp-content/uploads/2019/07/4563456.jpg

چی لازم دارم:
آلو خشک نیم کیلوگرم
روغن ۱۵۰گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
گرد غوره ( در صورت تمایل ) ۲تا۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی
پیاز درشت ۲ کیلوگرم
گوشت سردست یا ران بدون استخوان ۷۵۰ گرم
سیب زمینی پشندی نیم کیلوگرم
به نیم کیلوگرم
چه جوری درست میشه:
آلو را می شوئیم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه های نازک می بریم .
پوست به را نیز می کنیم و به اندازه پرهای پرتقال ورقه ورقه می بریم ، سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نمائیم ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت)
قابلمه ای که گنجایش تمام این مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و کمی روی این مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون اینکه سیب زمینی را داخل مواد بچینیم ،آنگاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن را می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملاً بپزد .
سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز در نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل تاس کباب می ریزیم و می گذاریم تا سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود . باید تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بیافتد . در موقع کشیدن در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد مخلوط و له نکند بکشیم .

0
شناسنامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب
عنوان مطلب
تاس کباب؛ غذایی سنتی که هرگز تکراری نمی شود
امتیاز مطلب
51star1star1star1star1star

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش غلغل

آش غلغل از آش های محلی شوشتر است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *