خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

http://venizan.ir/wp-content/uploads/2019/08/565466.jpg

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین :

 شیر  ۳ لیوان
 شکر  ۷ قاشق غذاخوری
 وانیل نوک قاشق چایخوری
 خامه صبحانه  نصف لیوان
* پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری

 

* پودر ژلاتین (اگر پاناکوتا قالبی درست کردید ۳ قاشق غذاخوری بریزید)‌ ‌

 

طرز تهیه پاناکوتای رنگین :

ابتدا نصف لیوان از شیر بر دارید و با ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید روی بخار کتری بگذارید تا بن ماری شود. سپس بقیه شیر را با شکر مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود (نباید بجوشد) شکرش حل شود کافی است. حرارت را خاموش کنید وانیل و آن ژلاتینی که بنماری شده را به آن اضافه کنید.

 

خامه را با چنگال کمی هم بزنید تا شل شود سپس داخل بقیه مواد بریزید و آن را مخلوط کنید. کمی که خنک شد داخل یخچال به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا آماده شود.

 

نکته :

می توانید هر لایه را به وسیله چند قطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیاورید.‌

 

منبع : بیتوته

0
شناسنامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب
عنوان مطلب
طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین
امتیاز مطلب
51star1star1star1star1star

درباره‌ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه اسموتى انبه و نعناع

مواد لازم برای اسموتى انبه و نعنا : انبه ٢ فنجان عسل ١ قاشق غذاخوری …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.