قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی

درست کردن بورانی بادمجان افغانی

پیشنهاد می کنم حتما این غذای خوشمزه را درست کنید و میل کنید.

مواد لازم برای بورانی بادمجان افغانی :

بادمجان ۴ عدد متوسط
گوجه فرنگی  ۳ عدد متوسط
ماست ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
نعنا ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی :

بادمجان ها را پوست کنده و حلقه می کنیم. کمی نمک روی آن ها پاشیده و به مدت ۱۰ دقیقه در آبکش می گذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با مقداری روغن سرخ می کنیم تا پخته و روی آن ها طلایی شود ( می توانید بادمجان ها را کبابی و گریل کرد. همچنین می توانید بادمجان ها را ورقه کرده و در فر ۴۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید ). در این فاصله ۳ حبه سیر را به همراه پیاز رنده کرده و در دو قاشق غذاخوری روغن سرخ می کنیم تا کمی سبک شوند.

 

سپس گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه می پزیم تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود. بعد از آن رب گوجه فرنگی، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه زمان می دهیم تا رب کمی سرخ شود.

 

بادمجان های سرخ شده را خرد و یا با چنگال از هم باز می کنیم. سپس به بقیه مواد اضافه کرده و دوباره به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با هم می پزیم. نمک و فلفل خوراک را اندازه کرده و سپس در ظرف مناسب می کشیم.

 

۱ عدد سیر باقیمانده را رنده کرده و همراه با نعناع تازه خرد شده و نمک، با ماست مخلوط کرده و روی بورانی می ریزیم و نوش جان می کنید.

 

نکاتی برای تهیه بورانی بادمجان افغانی :

* بورانی بادمجان افغانی را گرم همراه با نان سرو می کنیم.

* به جای نعنا تازه از نعنا خشک هم می توانید استفاده کنید.

0

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نوشیدنی های چربی سوز

مواد لازم برای نوشیدنی چربی سوز : ﺧﯿﺎﺭﺣﻠﻘﻪ ﺣﻠﻘﻪ ﺷﺪﻩ  ۱ ﻋﺪﺩ  ﭘﻮﺩﺭ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *