طرز تهیه آش غلغل

how2 get1 job - طرز تهیه آش غلغل

آش غلغل از آش های محلی شوشتر است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار پخته می شود و خیلی خوشمزه است.

طرز تهیه آش غلغل:

ابتدا نخود و لوبیا چیتی و عدس و باقلا زرد و گندم حلیم را می خیسانیم و بعد که خیس خوردند با شعله ی ملایم می پزیم. بعد اگر دوست داشتید می توانید گوشت را با خود حبوبات بپزید و بعد در بیاورید و ریش ریش کنید یا حسابی بکوبید. یا اینکه جدا بپزید و گوشت را ریش کنید و بعد اضافه کنید.

وقتی که موادمان خوب پخت و آماده شد زردچوبه را با کمی آب مخلوط می کنیم و به آش اضافه می کنیم و دوباره می گذاریم تا خوب جا بیفتد. بعد می توانید آش را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شود. یا نکوبیده مصرف کنید. البته حبوبات در حین پخت له می شوند. نمک و فلفل را هم بریزید.

این آش تند سرو می شود. تقریبا پنج تا شش ساعت زمان می برد تا غذا آماده شود و در آخر یک آش خوشمزه و کش دار دارید. می توانید داخل آن از باقالی های خشک پوست دار استفاده کنید. می توانید جدا بپزید و بدون آب داخل آش بریزید.

میزان مواد استفاده شده در این آش، همه حبوبات ها و گندم را یک فنجان گذاشتم و مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را چهارصد گرم استفاده کردم.

* ادویه غالب این آش زردچوبه است و کلا آش زرد رنگ است. در آین آش کشک استفاده نمی شود. برای تزیین می توانید از پیاز داغ فراوان و نعناع داغ استفاده کنید

 

منبع : بیتوته

0
شناسنامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب
عنوان مطلب
طرز تهیه آش غلغل
امتیاز مطلب
51star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل

Check Also

435353 310x165 - آموزش ژله بستنی گل انار مخصوص یلدا

آموزش ژله بستنی گل انار مخصوص یلدا

یه ایده ساده وکم دردسر وزیبا.. مواد لازم ژله گل انار یلدایی ژله آلوئه ورا۱/۵ …

454545 310x165 - سالاد نخود برشته با پنیر کبابی ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

سالاد نخود برشته با پنیر کبابی ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

این‌بار با ایده‌ای جذاب برای تهیه یک سالاد خوشمزه و متفاوت کنارتان هستیم و طرز …