طرز تهیه آش غلغل

how2 get1 job - طرز تهیه آش غلغل

آش غلغل از آش های محلی شوشتر است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار پخته می شود و خیلی خوشمزه است.

طرز تهیه آش غلغل:

ابتدا نخود و لوبیا چیتی و عدس و باقلا زرد و گندم حلیم را می خیسانیم و بعد که خیس خوردند با شعله ی ملایم می پزیم. بعد اگر دوست داشتید می توانید گوشت را با خود حبوبات بپزید و بعد در بیاورید و ریش ریش کنید یا حسابی بکوبید. یا اینکه جدا بپزید و گوشت را ریش کنید و بعد اضافه کنید.

وقتی که موادمان خوب پخت و آماده شد زردچوبه را با کمی آب مخلوط می کنیم و به آش اضافه می کنیم و دوباره می گذاریم تا خوب جا بیفتد. بعد می توانید آش را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شود. یا نکوبیده مصرف کنید. البته حبوبات در حین پخت له می شوند. نمک و فلفل را هم بریزید.

این آش تند سرو می شود. تقریبا پنج تا شش ساعت زمان می برد تا غذا آماده شود و در آخر یک آش خوشمزه و کش دار دارید. می توانید داخل آن از باقالی های خشک پوست دار استفاده کنید. می توانید جدا بپزید و بدون آب داخل آش بریزید.

میزان مواد استفاده شده در این آش، همه حبوبات ها و گندم را یک فنجان گذاشتم و مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را چهارصد گرم استفاده کردم.

* ادویه غالب این آش زردچوبه است و کلا آش زرد رنگ است. در آین آش کشک استفاده نمی شود. برای تزیین می توانید از پیاز داغ فراوان و نعناع داغ استفاده کنید

 

منبع : بیتوته

0
شناسنامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب
عنوان مطلب
طرز تهیه آش غلغل
امتیاز مطلب
51star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل1star - طرز تهیه آش غلغل

Check Also

55554 310x165 - آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراک …

5344335354 310x165 - آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

بوریتو (انگلیسی: Burrito‎) نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیا گندمی که به شکل استوانه‌ای …