طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

565466 - طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین :

 شیر  ۳ لیوان
 شکر  ۷ قاشق غذاخوری
 وانیل نوک قاشق چایخوری
 خامه صبحانه  نصف لیوان
* پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری

 

* پودر ژلاتین (اگر پاناکوتا قالبی درست کردید 3 قاشق غذاخوری بریزید)‌ ‌

 

طرز تهیه پاناکوتای رنگین :

ابتدا نصف لیوان از شیر بر دارید و با 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید روی بخار کتری بگذارید تا بن ماری شود. سپس بقیه شیر را با شکر مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود (نباید بجوشد) شکرش حل شود کافی است. حرارت را خاموش کنید وانیل و آن ژلاتینی که بنماری شده را به آن اضافه کنید.

 

خامه را با چنگال کمی هم بزنید تا شل شود سپس داخل بقیه مواد بریزید و آن را مخلوط کنید. کمی که خنک شد داخل یخچال به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا آماده شود.

 

نکته :

می توانید هر لایه را به وسیله چند قطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیاورید.‌

 

منبع : بیتوته

0
شناسنامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب
عنوان مطلب
طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین
امتیاز مطلب
51star - طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین1star - طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین1star - طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین1star - طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین1star - طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

Check Also

55554 310x165 - آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراک …

5344335354 310x165 - آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

بوریتو (انگلیسی: Burrito‎) نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیا گندمی که به شکل استوانه‌ای …