طرز تهیه کیک خیس کاراملی

آشپزی و تغذیه

 

مواد لازم برای کیک خیس کاراملی :

شکر  ۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع  ۱ پیمانه سرخالی
 شیر  ۱ پیمانه
 پودر کرم کارامل ۱ عدد
 تخم مرغ ۳ عدد
 وانیل  نصف قاشق چایخوری
 آرد  یک و نیم پیمانه
 بکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک خیس کاراملی :

ابتدا شکر، شیر و روغن مایع را با همزن خوب بزنید (یک دقیقه) سپس پودر کارامل را اضافه کنید و یک دقیقه ی دیگر بزنید، حالا از این مواد یک پیمانه بردارید و برای روی کیک کنار بگذارید (می شود سس کارامل).

سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه کنید و پس از ریختن هر تخم مرغ خوب هم بزنید، در آخر وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید، حالا آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردید اضافه و با لیسک هم بزنید و مایه کیک را  داخل قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده، با دمای ١٨٠ به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه بعد از پخت کمی اجازه بدهید کیک خنک شود ولی هنوز گرم باشد سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید و یک پیمانه سس کاراملی را که کنار گذاشته بودید کم کم روی کیک بریزید تا به خورد کیک برود. کیک تان آماده است یک کم بماند خوشمزه تر هم می شود.

0
شناسنامه مطلب
تاریخ ارسال مطلب
عنوان مطلب
طرز تهیه کیک خیس کاراملی
امتیاز مطلب
5آشپزی و تغذیه  آشپزی و تغذیه  آشپزی و تغذیه  آشپزی و تغذیه  آشپزی و تغذیه

همچنین ببینید

آشپزی و تغذیه

آموزش پخت کوفته همدانی

در شهر همدان کوفته ای طبخ می شود که روش تهیه مخصوص خود را داشته …

آشپزی و تغذیه

آموزش تهیه سوپ پیاز

سوپ پیاز از محبوبترین غذاهای فرانسوی است که به دلیل طعم و مزه ی عالی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.