آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراک است.

خورشت ترشی قورمه یا قورمه اردبیلی خوشمزه، شباهت زیادی به قیمه دارد، با این تفاوت که جای لپه از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود و روی خورشت پیاز داغ طلایی بریزید.

آشپزی و تغذیه

خورشت ترشی قورمه

مواد لازم برای خورشت ترشی قورمه : برای ۳ نفر

 گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
 لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
 پیاز ۱ عدد
 آلوچه به مقدار لازم
 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه  به میزان لازم
 زعفران دم کرده به میزان لازم
 رب گوجه  به میزان لازم
 پیاز داغ (در صورت دلخواه)  به مقدار لازم

طرز تهیه خورش ترشی قورمه :

لوبیاها را از قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید و بعد گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و بعد کمی تفت بدهید. رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد یک مقدار آب بریزید و اجازه بدهید بپزد.

زمانی که گوشت نیم پز شد آب لوبیاها را دور بریزید و به خورش اضافه کنید، و بعد داخل خورش بریزید.

نیم ساعت آخر پخت آلوچه های از قبل خیس شده را داخل آن بریزید، نمک و زعفران را هم بریزید. و اجازه بدهید خورش جا بیفتد. و در پایان با پیاز داغ تزیین کنید.

آشپزی و تغذیه

نکاتی برای تهیه ی خورش ترشی قورمه:

اگر از قبل خیس نکردید دوبار بجوشانید و آب آن را بیرون بریزید.

     می توانید پیاز داغ داخل آن را حذف کنید، این ذائقه ای است.

     چاشنی این خورشت آبغوره است.

     سعی کنید رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران بیشتری اضافه کنید چون هرچه زعفران این خورشت بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

     خوشمزگی این خورشت به پیاز بستگی دارد و هرچه بیشتر باشد خوشمزه تر می شود مثلا برای هر نفر یک پیاز متوسط در نظر بگیرید و دقت کنید موفع سرخ کردن پیازها نسوزند زیرا طعم خورشت را به طور کل عوض می کند.

     برای اینکه پیاز را خوشرنگ و خشک تهیه کنید، ابتدا پیازها را خلالی و یک اندازه خرد کنید سپس آن را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید چند جوش بخورد و بعد آن را آبکش کنید زمانی که آب پیازها خارج شد داخل تابه ای روغن بریزید پس از داغ شدن روغن پیازها را داخل آن ها بریزید و تفت بدهید. و پس از سرخ شدن پیازها را داخل سبد بریزید تا روغن اضافی آن ها جدا شود.

     پس از سرخ شدن پیازها سریع می سوزند. دقت کنید پیازها نسوزند.

    0
    عنوان مقاله
    آشپزی و تغذیه
    عنوان دستور آشپزی
    آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه
    تاریخ انتشار
    زمان آماده سازی
    زمان پخت
    مجموع زمان

    پیشنهاد ما به شما

    آشپزی و تغذیه

    آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

    بوریتو (انگلیسی: Burrito‎) نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیا گندمی که به شکل استوانه‌ای …

    آشپزی و تغذیه

    آموزش تهیه شنیتسل مرغ و گوشت

    شنیسل چیست؟ شنیتسل یک برش نازک از گوشت سرخ شده در چربی است. گوشت معمولاً …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.