اینبار با ایدهای جذاب برای تهیه یک سالاد خوشمزه و متفاوت کنارتان هستیم و طرز تهیه یک غذای گیاهی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. به خصوص برای کسانی که رژیم دارند و دنبال این هستند که سالادهای خوشمزه و جذاب را یاد بگیرند و به رژیم غذاییشان اضافه کنند، این سالاد یک گزینه مناسب است. طرز تهیه سالاد نخود برشته با پنیر کبابی کار سختی نیست و از لحاظ ارزش غذایی چیزی از یک وعده غذای کامل کم ندارد و کاملا هم سیرتان خواهد کرد.
در این سالاد به غیر از سبزیجات از نخود و پنیر کبابی استفاده میشود که پروتئین مورد نیاز بدنتان را برای یک وعده غذایی کامل برطرف میکند. برای تهیه این سالاد از چاشنیهای متفاوتی مثل سس کنجد و سس هاریسا که در ادامه طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دادهایم، استفاده شده است. پنیر کبابی هم که طعم آن را کامل و جذابتر میکند. همراه ما باشید تا طرز تهیه این سالاد نخود برشته با پنیر کبابی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد نخود برشته با پنیر کبابی
نخود (پخته شده)400 گرم
کلم بروکلی100 گرم
پنیر کبابی 100 گرم
سس کنجد دو قاشق چایخوری
روغن زیتون بکردو قاشق چایخوری
آبلیمو به مقدار لازم
آب یک تا سه قاشق چایخوری
سس هاریسا یک قاشق چایخوری
دانه انار یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه به مقدار لازم
روغن زیتون پخت و پزبه مقدار لازم
تخمه کدو تنبل یا تخمه آفتابگردان30 گرم
دانه همیشه بها ریک قاشق چایخوری
دانه گشنیز یک قاشق چایخوری
دانه زیره یک قاشق چایخوری
سیر چهار حبه
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل چیلی دو عدد
طرز تهیه یک غذای گیاهی خوشمزه ؛ سالاد نخود برشته با پنیر کبابی
مرحله اول
پیش از این چند نوع سالاد با پنیر کبابی مثل سالاد پانزلا، سالاد فتوش و سالاد نخودفرنگی به شما آموزش دادهایم، این بار نوبت یک سالاد خوشمزه دیگر است. طرز تهیه سالاد نخود برشته با پنیر کبابی زیاد سخت نیست و میتوانید با کمی صبر و حوصله آن را در خانه خود تهیه کنید.
برای تهیه این سالاد ابتدا باید کلم بروکلیها را بعد از اینکه شستید داخل آبکش ریخته و صبر کنید تا کاملا خشک شوند. سپس آنها را به صورت بوتهای خرد کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا حسابی داغ شود. کلم بروکلیهای خرد شده را داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید.
مرحله دوم
در این فاصله که کلم بروکلیها در حال تفت خوردن هستند، پنیر کبابی را از بسته بندی خارج کرده و به صورت مکعبهای متوسط برش دهید و به تابه حاوی کلم بروکلی اضافه کنید. هر دو دقیقه یکبار مواد را هم بزنید تا زمانیکه پنیر کبابی سرخ شده و کلم بروکلی کمی نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
یک کاسه بردارید و سس کنجد را همراه روغن زیتون بکر، آبلیمو و کمی نمک با هم مخلوط کنید. چون مایه سس به دست آمده ممکن است کمی غلیظ باشد، مقداری آب اضافه کنید تا سس رقیق شده و بافت بهتری پیدا کند.
مرحله چهارم
نخود پخته شده را داخل یک قابلمه داغ روی حرارت بریزید و آن را تفت دهید تا کمی بو داده شده و برشته شود. سپس سس هاریسا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا نخود آغشته به سس شود.
مرحله پنجم
برای سرو نخودها را کف یک کاسه بریزید. روی آن کلم بروکلی و پنیر کبابی بریزید. روی آنها سس کنجد و هاریسا بریزید و دانههای انار را اضافه کنید. نوش جان.
فوت و فنهای طرز تهیه سالاد
برای پختن نخود باید آن را از شب قبل خیس کنید. سپس روزی که میخواهید سالاد را آماده کنید، از قبل آن را داخل قابلمه با مقداری آب بپزید.
برای اینکه بتوانید از سس هاریسا بعدها هم استفاده کنید، آن را داخل یک شیشه مربا ریخته و روی آن را با روغن زیتون بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. هر بار که از آن استفاده میکنید، مقداری روغن زیتون روی آن بریزید.
