آموزش ژله بستنی گل انار مخصوص یلدا

آشپزی و تغذیه

یه ایده ساده وکم دردسر وزیبا..
مواد لازم ژله گل انار یلدایی
ژله آلوئه ورا۱/۵ بسته
شیر یا بستنینصف لیوان
آب جوش۲ لیوان
انار۲ عدد

طرز تهیه ژله گل انار یلدایی

زمان تهیه ۳۰دقیقه
ابتدا یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یک ونیم لیوان آبجوش حل کنین وروی بخار یا با همزن دستی بزنین تا ذرات ژله کلا حل بشه وبذارین کنار تا خنک بشه..
نصف بسته دیگه ژله آلوئه ورا رو با نصف لیوان آبجوش حل کنین وبذارین تا کاملا خنک بشه..
در این مدت ،دوتا انار تازه رو پوست بگیرین واز وسط بشکافین ..طوری که گلهای انار بیاد بیرون…حتما پره های سفید انار رو بگیرین اگه پره ها رو نگیرین هم خوشگل نمیشه هم بعدا تو ژلتون سیاه میشه وجلوه بدی به ژلتون میدن…
اواسط کار به ژله دوم یسر بزنین اگه خنک شده بود..یکم کمتر از نصف لیوان شیر یا بستنی آب شده رو بریرین توش و محکم هم بزنین تا ژله سفیدتون بدست بیاد…
حالا قالب سلیکونی دایره ای رو بذارین جلوتون ویه ذره با روغن چرب کنین..تو هر خانه دایره ای ،یکی دوقاشق ،ژله آلوئه ورای ساده بریزین وبذارین یخچال تا نیم بند بشه..
حالا بیارین بیرون وگلهای اناری رو بذارین وسط دایره ها.سعی کنین گلاتون متناسب باشه وزیاد از قالب نزنه بیرون..حالا آروم ،کناره هاشو با ژله آلوئه ورا پر کنین..(همه قالب رو پر نکنین یه ذره جا برا ریختن ژله سفید نگهدارین) حالا قالبو بذارین یخچال تا نیم بند بشه..با انگشتتون امتحان کنین..
وقتی حالت چسبناکی داره اماده ریختن ژله سفید هست.حالا روشو با ژله سفید پر کنین و دوباره به یخچال منتقل کنین..و (بماند که من عجله کردم 🙈ویهو دیدم ژله سفید رو درحال خارج شدن از محدوده خودشه..تو عکسم که مشخصه🙄))…. و تمام… بعد ۵تا ۶ساعت ،یسری ژله خوشگل اناری ،یلدایی،صداتون میکنن برای دلبری وعکاسی وخوشمزگی و دنیای تجربه های زیبا…

سایر نکات ژله گل انار یلدایی

حتما از انارهای تازه که دانه های خوشرنگی دارن استفاده کنید..
اگه ژله تون رو فقط با آب جوش حل کنین شفاف تر میشه..
مقدار بستنی یا شیر رو از نصف لیوان کمتر بریزین تا ژلتون زودتر ببنده…
مونده به قالب هاتون..این مقدار ژله برای ۶تا قالب نیم دایره ای کوچیک زیاد هست …
اگه مثل من قالب سلیکونی دایره ای نداشتین نامردانه برین سراغ توپهای پلاستیکی بچه هاتون…با کارد نصفشون کنین وتمیز بشورین وبذارین تا خشک بشه..حالا توپای نصف شده بیچاره رو بذارین تو قالب مافین .یا روسر لیوانا ویکم چربشون کنین وبکارتون ادامه بدین…توپم نداشتین از پیاله های یکبار مصرف کوچولو استفاده کنین…

نوع پودر ژله هم تو شفافیت وزیبایی کارتون تاثیر داره..از مارکهای معروف ژله ،استفاده کنین…

میتونید بجای ژله سفید از ژله انار استفاده کنین..اینطوری دیگه کامل اناری میشه..من بخاطر جِلوَش از ژله سفید استفاده کردم…

 

0

پیشنهاد ما به شما

آشپزی و تغذیه

آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

بوریتو (انگلیسی: Burrito‎) نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیا گندمی که به شکل استوانه‌ای …

آشپزی و تغذیه

آموزش تهیه شنیتسل مرغ و گوشت

شنیسل چیست؟ شنیتسل یک برش نازک از گوشت سرخ شده در چربی است. گوشت معمولاً …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.