آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی

کتف و بال مرغ عسلی :

36363456 - آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی

مواد لازم برای کتف و بال مرغ عسلی :

 لیموترش سبز  3 عدد
 عسل یک چهارم فنجان
 سیر رنده شده 3 جبه کوچک
 گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
 نمک  1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه، درشت آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
 کتف و بال مرغ حدود 2700 گرم
 برش های لیموترش  به مقدار لازم برای تزیین

روش آماده سازی کتف و بال عسلی:

فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا گرم شود. لیموترش، 2 قاشق چایخوری پوست لیموترش را رنده کنید و 1/4 فنجان از آب آن را فشار دهید.

در یک کاسه ای کوچک با چنگال، عسل، سیر رنده شده، گشنیز، نمک و فلفل، آب لیموترش و 1 قاشق چایخوری پوست لیموترش را مخلوط کنید.

این مواد را روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل تابه ای بزرگ بریزید. می توانید داخل سینی فر بریزید. سس را کاملا روی مرغ ها بریزید. سینی فر را در طبقه ی وسط فر قرار بدهید. اجازه بدهید مرغ ها بپزند، مرغ ها را زیر و رو کنید، اگر طلایی نشدند. در پایان گریل روی آن را روشن کنید. تا مرغ ها طلایی شوند.

هنگام سرو، مرغ ها را داخل ظرف سرو بکشید و با لیموترش تزیین کنید و باقیمانده ی پوست لیموترش را روی آن بپاشید.

نکاتی برای تهیه ی کتف و بال عسلی :

اگر می خواهید زودتر بپزند پس از قرار دادن در مرغ ها در تابه یا سینی فر روی آن فویل بکشید و سپس آن را بردارید تا سرخ و ترد شوند.

 با این روش می توانید از ران ماهیچه ای مرغ هم استفاده کنید.

 برای پخت این غذا می توانید فقط از کتف مرغ استفاده کنید.

0
عنوان مقاله
36363456 - آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی
عنوان دستور آشپزی
آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
مجموع زمان
میانگین امتیاز
51star - آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی1star - آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی1star - آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی1star - آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی1star - آموزش تهیه کتف و بال مرغ عسلی Based on 1 Review(s)

Check Also

55554 310x165 - آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراک …

5344335354 310x165 - آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

بوریتو (انگلیسی: Burrito‎) نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیا گندمی که به شکل استوانه‌ای …