طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای

طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای

مواد لازم برای شیرینی بادامی هندوانه ای:

 بادام ۵۰ گرم
 پودر قند ۵۰ گرم
عسل  یک قاشق چایخوری
گلاب چند قطره
رنگ خوراکی سبز تیره و روشن به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای :

بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از ۱۵ دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.

سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.

مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.

0

پیشنهاد ما به شما

آشپزی و تغذیه

آموزش تهیه خورشت ترشی قورمه

خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراک …

آشپزی و تغذیه

آموزش تهیه انواع بوریتو غذای مکزیکی

بوریتو (انگلیسی: Burrito‎) نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیا گندمی که به شکل استوانه‌ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.