خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه کرپ لقمه گوشت

طرز تهیه کرپ لقمه گوشت

طرز تهیه کرپ لقمه گوشت

مواد لازم برای تهیه کرپ :

 تخم مرغ ۲ عدد
شیر  ۲/۵ لیوان
 آرد ۱/۵ لیوان
 نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن ۱/۴ لیوان

 

مواد لازم برای داخل کرپ گوشت :

 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
 قارچ ۱۵۰ گرم
 فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
 پودر آویشن  ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه کرپ گوشت :

تخم مرغ را با همزن بزنید یکدست و کمی روشن شود بعد روغن و شیر را اضافه کنید و بعد آرد را کم کم اضافه کنید به همراه نمک تا کاملا یکدست شود مخلوط کنید و بعد دانه دانه آن را سرخ کنید.

برای مواد داخلی هم ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از اینکه رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید بستگی به سلیقه تان دارد می توانید قارچ ها را ورقه ای یا نگینی خرد کنید.

در آخر در صورت تمایل رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شوند. در آخر مواد را داخل کرپ ها بریزید و آن را رول کنید بعد از رول کردن کرپ ها را کنار هم بچینید روی آن پنیر بریزید و چند دقیقه داخل فر بگذارید که پنیرها آب شوند.

0

درباره‌ی

حمیدرضا رازقی هستم . کارشناس تبلیغات آنلاین و تولید کننده محتوا . در حال حاضر مطالب این سایت رو از معتبرترین منابع فارسی و انگلیسی داخلی و خارجی تهیه می کنم . در صورتی که در مورد هر مقاله نقد یا نظری دارید , در قسمت نظرات مطرح کنید تا درباره اون صحبت کنیم .

همچنین ببینید

آموزش تهیه سس کچاپ

آموزش تهیه سس کچاپ

نام سس کچاپ اولین بار در قرن ۱۷ به فرهنگ لغت کشور انگلستان وارد شد. …

راز و رمز یک سوپ فوری و خوشمزه

راز و رمز یک سوپ فوری و خوشمزه

یک سوپ خوشمزه و مقوی همیشه می تواند در سفره ی ما برای خودش جایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.